Egy gimnazista lány agymenéseit, művészkedéseit és szárnybontogatásait találhatjátok ezen a blogon, vagy másnéven egy virtuális kuckón, ahová bárki betérhet egy bögre kávéval vagy teával.

navigáció

eddig történt

látogatók

Rendszeres olvasók

Florea

||
Florea vagyok, egy 16 éves, gimnazista lány. Elképzelhetetlenül sokszor fogtam már bele ebbe a blogolás dologba, de remélem, ezúttal tényleg sikerrel járok, hiszen nagyon szeretek írni, és vannak gondolataim, amiket szeretnék megosztani a világgal. Ezt a blogot a gondolataim, napjaim dokumentálására, esetleg irományaim megosztására, valamint tippek, trükkök és tanácsok adására, könyvek és egyebek ajánlására hoztam létre.
Amit rólam (talán) érdemes tudni, hogy odavagyok Olaszországért és az olasz nyelvért, az irodalomért és a zenéért. Nagyon szeretek történeteket írni, versekkel is próbálkoztam már, de nem érzem az én terülemnek. A zenét viszont annál inkább, ugyanis kiskorom óta énekelek, zeneiskolába is járok már sok-sok éve (citerázni tanulok), magántanárnál pedig gitározni kezdtem, és mostanában az ukulelézést is próbálgatom. Ezen kívül egyébként szeretnék megtanulni az összes hangszeren is, a listám elején szerepel többek között a zongora, a cselló és a hegedű. A nyelveket is nagyon szeretem, most éppen olaszul tanulok, de legszívesebben megtanulnék a világ összes nyelvén.
Egyébként a személyiségtípusom INFP, és a Teszlek Süveg a Hollóhátba osztott be (de egy kicsit talán a Hugrabug is az én házam).
Ha ennél többre vagytok kíváncsiak velem kapcsolatban, olvassatok bele a bejegyzéseimbe.:)

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése